qhenadiE AdministratoR
Mesaj Sayısı : 192 GencTurKa Puanı : 9291 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 26 Nerden : Geldiğimiz Önemli Değil Yeğenim
| Konu: Büyük Ödül Tam 5000 GencTurKa Puanı ! Paz Eyl. 19, 2010 10:12 am | |
| Evet Gene Bir Soru İle Karşınızdayız..Bilirseniz Tam 5000 GencTurKa Puanı.. BuyRun.. Yağmurlu bürgünde bir evde parti düzenlenir Partinin ilerleyen saatlerinde Ahmet Bey'in olmadığını farkederler Ertesi gün mahkemeye gidip olanları anlatırlar Hakim sorguya alınacaklarını söyler Bahçıvan şöyle anlatır:"Hava yağmurluydu Kulübemde oturuyordum İçim sıkılmıştı hava almak için dışarı çıkım köke doğru köşkün bir camından içeriye bakmak için cama doğru yaklaştım cam buharlanmıştı camı sildim ve Fahrettin Beyi cinayeti işlerken gördüm der Sonra hakim yalan söylüyorsun ve katil sensin der Sizce neden hakim böyle söyledi? HaDi Bakalım Cevaplar Gelsin..qooDLuck SayGılarımLa [HGM qhenadiE] | |
|
Justin_Bieber_Lover UpLoader
| Konu: Geri: Büyük Ödül Tam 5000 GencTurKa Puanı ! Paz Eyl. 19, 2010 10:30 am | |
| bahçivan dışarıdan köşkün içine baktığını söylüyo. camın buharlaştığını ve sildiğini de söylüyo. ama cam DIŞARIDAN buharlaşmaz,İÇERİDEN buharlaşır. BU DA DEMEK OLUYO Kİ YALAN SÖYLÜYO KİMİN CİNAYET İŞLEDİĞİNİ ASLINDA GÖRMEDİ dışarıdan camı silmeye çalışsa bile silemez ve katilin kim olduğunu göremez, yani bahçivan yalan söylüyoo | |
|
qhenadiE AdministratoR
Mesaj Sayısı : 192 GencTurKa Puanı : 9291 Kayıt tarihi : 07/09/10 Yaş : 26 Nerden : Geldiğimiz Önemli Değil Yeğenim
| Konu: Geri: Büyük Ödül Tam 5000 GencTurKa Puanı ! Paz Eyl. 19, 2010 10:32 am | |
| Tebrikler 5000 GencTurka Puanı Kazandınız... Güle GüLe Harcayın..Neye Harcıcağınızı Bilmiyorsanız Site Kuralları DuyuruLaR bölümüne bakıp..Moderatör alımı bölümüne konu açabilirsiniz.. | |
|